FD Gazellen 2016

 

Hiltermann Lease Groep bekroont ambitie als  FD Gazelle 2016

Hiltermann Lease Groep is door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2016 en behoort daarmee tot snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Dit selecte gezelschap bedrijven noteerde onder meer een omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar.

De directie van Hiltermann Lease Groep is verguld met de nominatie. “Onze unieke propositie maakt een groot verschil in de markt, daardoor zijn wij in staat een sterke groei te realiseren”, vertelt Norbert Karthaus. “Met Strix Lease Service, Auto Lease Company en The Lease Factory bedienen wij de gehele leasesector. Hiltermann Lease Groep onderscheidt zich nadrukkelijk door operationele-, financiële- én equipment lease onder één dak aan te bieden.”

Ook Michel Akerboom benadrukt die synergie als de grote kracht van Hiltermann Lease Groep. “Door de back-office en het aantrekken van financiering centraal te regelen, richten de werkmaatschappijen zich volledig op waar ze sterk in zijn: persoonlijke aandacht en expertise bieden. Onze mensen proberen altijd de beste oplossing te creëren en dat zie je terug in een hoge klanttevredenheid.”

Ambitie en innovatiedrang kenmerken Hiltermann Lease Groep. Doorlopend investeren in producten en mensen is cruciaal om die ambities waar te maken, weet Karthaus: “Wij leggen de lat hoog in wat de klant van ons mag verwachten. De FD Gazellen-nominatie onderstreept dat we dit waar maken en dat Hiltermann Lease Groep een onderneming is om trots op te zijn.”